+3126 7632502   

CMS Componenten Matrijzen Stempels BV te Rheden is specialist in de productie van fijnmechanische onderdelen voor de machine-, matrijzen-, en stempelbouw.

Wij produceren uitsluitend op klantspecificatie enkelstuks en kleine tot middelgrote series en daar waar gewenst assembleren wij deze tot montage gerede modules.

Onze crew is een mix van leerlingen tot zeer ervaren medewerkers op meerdere gebieden.

CMS is aangesloten bij de metaalunie en SOM erkend opleider.

Bekijk  onze producten Onze werkwijze

Over CMS

De goed georganiseerde en platte organisatie van CMS stelt ons in staat snel op uw wensen in te spelen en daar waar gewenst in het voortraject te adviseren en participeren. Het door-ontwikkelen van producten resulterende in een langjarige relatie is een sterk punt van CMS.

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn hoekstenen van onze firma waarop we ons dagelijks oriƫnteren, ons ERP-systeem helpt ons daarbij.

De kwaliteit laten we ondersteunen door 2-, en 3D meetmiddelen en nulpuntspansystemen van Erowa en Lang. Meetrapporten zijn we gewend te maken.

Meer over ons
Bert

Laatste nieuws

Samenwerking Match-day

CMS heeft Match-day ingeschakeld als binnendienst verkoop ter vergroting van haar cliĆ«nt base. Van de samenwerking met Match-day verwachten we veel, we wensen Chris en zijn team dan ook veel succes in het halen van de verkoop doelen.

 

Uitbreiding

CMS heeft haar productie capaciteit uitgebreid met een Fehlmann P60 bewerkingscentrum. Deze is bedoeld voor de serie productie van kleine en middelgrote producten.

 

Zomervakantie

CMS is gedurende de weken 30 en 31 gesloten.

 
Top